שאלה על גיל הבלות ואסטרוגן

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/02/2020 | 18:00 | מאת: טלי

היי, הבנתי כשיש ירידה של אסטרוגן אז העור שלנו יהיה יותר יבש ובזקנות בכלל יש עור יבש מאוד. השיער ינשור ויצמח דק ואפילו קרחות. וכמובן עוד דברים בריאותים כמו בריחת סידן.. וכו'. שאלות:אם נשים ימשיכו לקחת אסטרוגן אז לא יהיה להן עור יבד ונשירת שיער. העור יהיה יותר טוב בפנים. ועוד בעיות אחרות... אם כן האם מדובר בגלולות רגילות או בכדורי אסטרוגן יעודיים? ומה לגבי סידן? אם לוקחים בגיל 30 סידן זה ימנע פירוק בהמשך? כי יש מאגר יותר גדול?

ההחלטה אם לקחת אסטרוגן כטיפול תחליפי או לא איננה לשיפור מראה העור או מניעה של נשירת שיער. לכל טיפול יש יתרונות וחסרונות וההחלטה צריכה להתקבל עם רופא הנשים שלך לגבי סכון לבריחת סידן התיעצי עם רופא המשפחה שלך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים