כאבי ראש ( מיגרנה) ודימומים אחרי מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/02/2020 | 12:16 | מאת: יעל

שלום ד"ר, לפני חודש מלאו לי 45. אני לא נוטלת גלולות בריאה משקל תקין. בשנה וחצי האחרונות החלו לי מגרנות הייתי אצל נוירולוג וכיום אני יודעת שזה לפני מחזור קורה. הקטע שהחודש קיבלתי כבר את המחזור שלווה במגרנה( לפני). המחזור הסתיים. ופתאום אני מוצאת את עצמי זו כבר פעם שניה החודש עם כאב מגרני חזק ישר איך שאני פותחת את העיניים בבוקר ואז כשאני הולכת לשירותים בזמן הניגוב יש דם זה לא כתמים חומים זה דם. כפי שצינתי זה קרה לי החודש למשך יום היה דימום+ כאב ראש. וכעת היום שוב. האם זה תחילת גיל הבלות? אני מניחה שזה הומונלי. האם יש טעם להלחץ או שזה יעבור. אגב, יש לי נשירת שיער חזקה כמעט שנה וקבעתי תור לאיכלוב למומחה מחלות שיער. אני חושבת שזה גם הורמונלי. קשה לי מאוד עם כאבי הראש לפעמים יש בחילה חזקה ורצון להקיא. הבנתי שדווקא הורמונים לא טוב בגלל האסטרוגן.( כך אמר נוירולוג בפורם) תודה

בהחלט יכול להיות שבושים בגיל הזה במחזור בכל מקרה מציעה לך לפנות לרופא נשים לבדיקה בדיקת אולטראסאונד לתקינות רחם ושחלות ובצוע הערכה הורמונלית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים