ריח רע מהנרתיק בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/02/2020 | 00:21 | מאת: הילה

כבר יותר משנה וחצי שיש לי ריח רע מהנרתיק, שמתחזק בזמן יחסי המין כאשר זה התחיל עשיתי בדיקות אצל רופא נשים והוא לא מצא את הסיבה.. אין לי גרד או צריבה, בנוסף בזמן האחרון אחרי שאני ובעלי שוכבים מגרד לו איבר המין. אשמח לעזרה

ריח רע בדרך כלל מתאים לסוג מסוים של חיידק שנמצא בנרתיק והטיפול הוא באנטיביוטיקה לנרתיק גרד דוקא אויני יותר לפטריה מציעה לך לעשות תרבית ומשטח נרתיקי אבל רופא הנשים לברור הבעיה אם הוא לא עשה לך עד כה במידה ועשה ולא היתה צמיחה כדאי לעשות בדיקת שתן למחלות מין

20/02/2020 | 12:20 | מאת: מ

אולי הבעיה אצל הגבר ?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים