למה יש הרגשה של תקיעות בקיום יחסי מין לאחר שקרום הביתולין נפתח?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/01/2020 | 19:56 | מאת: דנה

שלום וברכה, אני נשואה 4 חודשים ועברתי ניתוח להסרת קרום הביתולין בגלל שהיה בצורה של מיתר.. מאז הניתוח עבר כמעט חודש ואני מנסה לקיים יחסים ועדיין מרגישה שהאיבר שלו לא נכנס עד הסוף ואפילו כואב בעת קיום היחסים... אשמח לקבל תשובה.. תודה: דנה.

קשה לענות לך ללא בדיקה שלך פני לרופא נשים לבדוק מה הבעיה. יכול להיות שאת מכווצת ולכן האבר לא נכנס או שלא מספיק רטובה או שנותרה רגישות בפתח הנרתיק

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים