אונס וכאב פיזי במנה הגוף

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/12/2019 | 21:58 | מאת: ליטל

שלום רב. אני בת 31. סובלת מכאבים וגם פחד בזמן קיום יחסי מין עם בנזוגי. כאשר מתחילה החדירה. עברתי אירועה טראומתי בעבר שהיה ללא הסכמה. בבדיקה גיניגולגית , נאמר לי שהקצות עצביים של הכניסה מאוד רגישיים ולכן יש רגישות וכאב. האם האירוע שעברתי כתוספת לעניין הפיזי. עוד יותר מעורר פחד ואת הכאב?

ודאי שכן, אנחנו יודעים שרגישות יתר עצבית בפתח הנרתיק יכולה לנבוא מגנטיקה כווץ יתר של שרירי רצפת אגן, שנויים הורמונליים דלקות מקומיות ומצבי סטרס נפשי ממליצה לך לפני לגינקולוג סקסולוג כדי לטפח בבעיה המשולבת

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים