יחסי מין אוראליים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/11/2019 | 08:40 | מאת: יפית

אנו זוג נשוי בגילאי ה 35 ונשואים 10 שנה עם 2 ילדים. עד לפני שנה לערך קיימנו על פי רוב יחסי מין רגילים ומגוונים ומספר בודד של אנאלי ואוראלי במיוחד מצד בעלי. בשנה האחרונה בעלי מבקש יותר ויותר מין אוראלי וכדי לרצות אותו מתוך התחשבות הסכמתי בתנאי שהשפיכה לא תהיה בפה. לאחרונה הוא מתלונן שהגמירה שהאיבר מין בחוץ גורמת לו אי נוחות והוא מתעקש לגמור בפה. בעקבות הדרישה שלו כדי שהוא יבין למה אני נרתעת החלטתי לבקש ממנו שהוא ירד לי דבר שנמנעתי לבקש ממנו מהחשש שהוא יגעל ממני. הוא הסכים וככה הדברים הסתדרו על הצד הטוב ביותר כך ששנינו מגיעים לסיפוק מיני ביחד. נוכחתי לדעת שבצורה הזו ההנאה שלי היא ממש בשחקים והגעתי לאורגזמות שלא חוויתי בחיים. הבעיה התחילה שלאחרונה באורגזמות התחילה לי שפיכה נשית בכמות רצינית מהנרתיק ובעלי נרתע מזה ולכן הוא מבצע רק עם האצבעות וההנאה היא לא כפי שחוויתי בעבר. אני מבינה אותו אבל אותי זה נורא מתסכל. מה ניתן לעשות כדי שמצד אחד בעלי ישתמש גם עם הלשון כי כך אני מגיע לסיפוק אדיר ומצד שני להמנע מהשפיכה הנשית?

שפיכה נשית בכמויות מאוד גבוהות יכולות להיות רטיבות יתר בנרתיקבזמן גירוי מיני גבוה ואז ניתן להחדיר טמפון לפני יחסי המין כדי לספוח את הנוזלים, אפשרות אחרת שזה סוג של בריחת שתן ולכן מציעה לך לפנות להערכה לאורוגינקולוג

נסי להשתין לפני יחסי המין לראות אם זה עוזר

שלום יפית בהמשך לתשובה של ד״ר אברמוב רציתי להתיחס ליחסים הזוגיים האינטימיים ביניכם. ממה שאת מתארת אולי יש ביניכם קצת מאבקי כח או התחשבנות. חשוב לא ״ להתעקש״ ולא לקבל החלטות על פעילות מינית זו או אחרת ״ על תנאי ״ למה שמקבלים מבן הזוג או בת הזוג. חשוב שתהיה תקשורת פתוחה עם התחשבות וגם כבוד לגבולות אחד של השני. אם יהיה מתח סביב נושאים אלה בהמשך כדאי לפנות לטיפול מיני זוגי אצל מטפל (ת) מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

01/12/2019 | 14:51 | מאת: רונית

השפיכה שלי היא אמנם נוזלית אבל עם נטיה לסמיכות מסויימת. זה ממש לא שתן. מה גם ששריר רצפת האגן שלי הוא חזק מאוד. מסוגלת לעצור את השפיכה של בעלי כשהוא בתוכי. בקשר להחדרת טמפון הגירוי החזק הוא מהנרתיק במיוחד כך שטמפון לא פתרון מבחינתי.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים