כאבים בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/11/2019 | 13:21 | מאת: שירן

אני ארבעה וחצי חודשים אחרי לידה כואב לי מאוד בקיום יחסי המין בנרתיק מאחרונ ממש קרוב לפי הטבעת קיבלתי משחה מהרופא שלי אבסטין קרם שזה עם מוליך פעמיים בשבוע אני מכניסה לתוך הנרתיק ואין שינוי כבר 4 שבועות האם צריך למרוח את הקרם באזור שכואה או שזה בסדר שאני מכניסה עם מוליך לנרתיק? האם יש לך עוד עצה לגבי המקרה שלי? רק שאני שוכבת עליו אנינו מצליחים לקיים יחסי מין ובעדינות רבה מאוד .

עד שאובסטין משפיע יכול לקחת גם 6 שבועות הוסיפי שמן שקדים או קוקוס ועסי פעמיים ביום את האזור שכואב. במידה ולא תהיה הטבה פני בעוד כחודש לבדיקת רופא נשים יכולה להשתמש חצי שעה לפני יחסי מין במחת אזראקאין 5% עכמות נדיבה באזור הרגיש זוהי משחה מאלחשת שתקטין את עוצמות הכאב בהצלחה

אובסטין יעיל בצורה מצוינת מהחדרתו לתוך הנרתיק

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים