דחיה ממין ואי יכולת להתגבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/11/2019 | 12:19 | מאת: משונה

שלום דר, אני לא יודעת למה וזה לא עבר אבל הנושא של מין דוחה אותי. וגם כל הנושא של מגע. ואם לפרט... ריוח הפרשות אפילו להתנשק מגעיל אתי. בטח שלא יגעו בי במקומות אינטימים. חדריה נוזחל הזרע.. הכל... אני תקועה כי זה לא מאפשר לי ליצור שום סוג של קשר עם בני המין השני. אני גם כבר לא מנסה.. בהתחלה חשבתי שאם הדייט אני אתאהב אבל הכל מהר ואלו בני זוג שלא מכירים מעבודה וכו' כלומר היכרות מוקדמת..שאז גם יש בסיס חברי.ואותי כל מגעיל הם פשוט פתאום כל כך דוחים אותי.מעבר לזה זה צריך לקרות שאני רוצה ולא שהם יזמנו.. אני לא יודעת למה אני אנטי אני לא שולטת בזה. אציין רק שהפסדתי מלא חברות!!! כי בהתחלה שצעירים אז תמיד כל אחת מדברת על בנ"ז ושרואים שאין לך... ושצוחקים... אח"כ כבר יש גילאים שאף אחד לא שואל ולא יודע.. מנגד יש פתחום חרדה בדייט. אני המון חושבת ובוכה למה אני ככה ואני לא יכולה להכריח את עצמי לעשות דברים שמגעילים אותי כן סקס זה מגעיל אותי.וגם סתם מגע בעירום.. זה גורם לי סבל של בדידות..והרגשת שוני. אני לא לבית לא נמשכת לנשים

שלום לך את מתארת מצוקה מאוד גדולה וטוב שאת פונה להתיעץ. יש להניח שהדחיה שלך מנוזלי גוף ויחסי מין קשורה עם שילוב של רגישות מסוימת ודברים שעברת בחיים. האם את אסתניסטית באופן כללי? האם עברת חוויות שהשאירו עלייך חותם בתחום האינטימי רגשי/ מיני? כדאי שתפני לטיפול כללי או למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם. השאלות שלך מורכבות וקשה להתייחס אליהן בצורה רצינית ביעוץ כזה. בטיפול אפשר יהיה להעמיק ולהבין את המקור לרתיעה וגם לטפל.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים