לד"ר ליאורה-נשירת שיער חזקה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/11/2019 | 21:35 | מאת: לחוצה מאוד

שלום ד"ר, אני אוטוטו בת 45. בריאה. יש לי נשירת שיער מסיבית מחודש מאי. ברור שבעבר סבלתי מנשירה וכמובן שעם הגיל השיער שלנו מתחלף ונהיה פחות עבה. הבעיה כעת שיש לי קרחות!!! יש לי שיער יחסית ארוך אבל ממש יש שבילים לי המצח אני אפילו צילמתי את זה. יש לי תור לרופא עור בסוף החודש. השאלה: האם זה יכול להיות הורמונלי? אם כן האם זה רופא נשים מטפל או רופא עור? אילו בדיקות לעשות ואיזה טיפול נותנים? האם השיער יחזור לקדמותו או שישארו לי קרחות. תודה

קשה לי לענות על שאלתך, האם הפסקת גלולות, האם יש שינוי הורמונלי במצבך כרגע? בכל מקרה כדאי לפנות לרופא עור המומחה לעניני שיער, הוא ישלח אותך לכל הבדיקות הדרושות ויתן לך טיפול לפי התוצאות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים