אמרו לי שאני דומה למישהי שבעיניי לא יפה וההיפך מזה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/09/2019 | 16:58 | מאת: אביב 36

קצת שטחי אני בחורה נאה לכל הדעות מחוזרת ושומעת מחמאות על כך אמרו לי שאני מזכירה מישהי שלא יפה בעיניי וממש התבאסתי כמה שזה ילדותי מצידי זה פשוט נתפס לי בראש איך יוצאים מזה אני ממש נכנסת לסוג של דיכאון

לא שאלה הקשורה לפורום העוסק בטיפול מיני. תפני לפורום פסיכולוגי לכשהו

שלום לך כדאי שתפני ליעוץ אצל פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני, נראה שאת זקוקה מאוד לחיזוקים על המראה שלך מכולם, ואם יש אדם אחד שנותן לך תגובה לא מפרגנת זה גורם לך סבל. חשוב שהערך העצמי שלך והאהבה העצמית לא יהיו תלויים כל כך בדעה של מישהו אחר, השאלה למה זה כל כך משנה לך שמישהו מסוים לא נותן לך מחמאה. תוכלי להיעזר בטיפול בנושא זה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים