חוסר תיאום בסקס וכאבים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/08/2019 | 17:34 | מאת: אחת

אני מרגישה שיש חוסר תיאום ביני לבין בת הזוג שלי בסקס.יש דברים מסוימים שאני רוצה.והיא כבר עייפה.ואז אני פשוט נשארת כעוסה.ולא מדברת על כך.ולאחרונה.תדירות יחסי המין אצלינו היא אחת ליומיים לערך.אני מרגישה שזה לא עניין התדירות.אלא האיכות.שאני זקוקה ליותר.וגם לאחרונה.אני סובלת מכאבים בנרתיק בזמן הסקס.(במיוחד עם אביזרי מין ).אז זה משהו שעוד יותר מעצבן אותי. מה ניתן לעשות?

לגבי כאבים ביחסי מין כדאי מאוד לפנות לרופא נשים לראות מדוע התחיל לכאוב לגבי חוסר תאום בתדירות - יש הרבה פעמים שהצרכים של כל אדם מבחינה מינית הם קצת שונים מבן/בת הזוג , יכול להיות שלבת הזוג שלך מספיק יחסי מין פעם ביומיים, אם זו בעיה שיוצרת מתחים וחיכוכים ביניכן כדאילפנות לטיפול מיני זוגי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים