שיתוק תחושה בעייה....

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/07/2019 | 16:34 | מאת: שרון

אני בחורה שסובלת משדרה שסועה, פגיעה בחוליות L5-S1 חסר תחושה ברגליים אך יש תחושה קצת יותר למעלה.. אני גיי(לסבית) וכשהייתי עם הבת זוג שלי (לראשונה) לא גמרתי (היא עם נסיון עם נשים וכנראה עשתה עובדה כזו שאני אמורה לגמור וכד) התחושה הייתה נעימה וטובה לי הרגשתי דברים אבל לא הגעתי לגמירה זה בגלל השיתוק ?

גם נשים שלא סובלות משיתוק לא בהכרח מגיעות לאורגזמה בפעם הראשונה לקיום יחסי מין. זהו תהליך שקשור למידת הנינוחות והבטחון והחופשיות שאת חשה עם בת זוג. להגיע לאורגזמה זהו תהליך של למידה שיכול לקחת הרבה זמן,. שמחה שהרגשת תחושות נעימות, זאת אומרת שהשיתוק איננו מלא. האם את מאוננת? האם לבד את יודעת להגיע לאורגזמה? בנשים שסובלות מפגיעות עמוד שדרה יכול להיות קושי בתחושה באבר המין ולכן מתקשות להגיע לאורגזמה אם כי יש עדויות שהן יכולות להגיע לאורגזמה מגירוי עמוק לש צוואר הרחם

01/08/2019 | 09:48 | מאת: שרון

שלום ד"ר. אכן השיתוק אצלי ברמה כזו שאני עם צינתור. אך עם בעיות של חסר תחושה ברגליים. לגבי לאונן: אני לא אוהבת לעשות את זה "לבד עם עצמי"..

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים