תזמון בסקס- למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/07/2019 | 11:52 | מאת: סתם אחת

היי, מצד אחד אני שומעת על שמדברים על סקס טוב או גרוע ועל להיות טובה במיטה. ועל זה שנכנסים למיטה ואין מה למשוך כי אם הסקס פגום אז מה שווה הקשר וכדאי לחתוך, משמע שכל אלו שיוצאם ולא שוכבים אולי יגלו ברגע ששכבו כי הסקס גרוע ובזבזו זמן בקשר. מנגד: אומרים שגבר צריך להיקשר רגשית וכיבוש מהיר מוריד. שסקס טוב זה תקשורת ואהבה . אז איך אנשים שלא מכירים יכולים לעשות סקס מהר רגשית ושזה יהיה טוב? וירצו להמשיך בקשר הזוגי.. כל זה גורם לי לחרדת ביצוע בעצם כל הקשרים שלי זה דייט אחד שניים. אני בורחת.. למה? כי ישר חותרים למטרה ומי שקשה לה להתמזמז ולהתנשק אז.. אצלי זהרגשי ושזה רגשי זה הכל נשיקות חיבוקים מיטה אין באמצע. אבל אני צריכה זמן...ואין לי כל כך תקשרת בנושא. על הדייט הראשון כבר שולחים ידיים כאילו שהחלטתי שאני בזוגיות איתם. איך יודעים מה התזמון לא להיפגע ושגם יהיה סקס טוב. מה נחשב לסקס גרוע? שלא גומרים? יש כאלו שלא מוכנים לחכות... זה ידוע שאישה צריכה יותר זמן מגבר. איך יודעים שגבר לא יאבד עניין ? כן אני יודעת מה תאמרי לי : שאני מחליטה. אבל לא... אם מנסה לנשק ולגעת ונרתעים הם הולכים. בכלל זה מעליב אותי שישר נוגעים בי כי זה מראה לי על חוסר עניין. באופן כללי יש הבדל גם בין התאהבות ותחושת ביטחון לבין באמת להכיר אדם. יתכן ואני לא חרמנית כי באופן כללי אני לא לחוצה על גבר או על סקס לא מאוננת.. כן כשיש מישהו ואני מתאהבת אז יש רגש וחשק אבל שוב לא נתנו לי הזדמנות. אף אחד אני כאילו משדרת ילדה קטנה או לא רוצה.. יש לי גם מעצורים למשל מיצים וריחות כך שאם אני לא מכירה מישהו זה ממש קשה לי גם אני לא הכי מרגישה נוח עירומה.. בקיצור הרבה מחשבות... אגב אני גם רגישה פרידה זה משהו שקשה לי.

שלום לך את שואלת שאלות מאוד חשובות שכדאי לעלות אותם במסגרת טיפול מיני מוסמך- לרוב האנשים סקס יותר משמעותי בתוך קשר רגשי זוגי, ואמנם את צריכה ללכת לפי הקצב שלך. למה התכוונת שיש בעיות תקשורת ושקשה לך עם ערום? אם יש לך חרדת נטישה אז יכול להיות שמראש את לא מאפשרת לעצמך להיקשר רגשית ולהתקרב פיזית לגבר שאולי תצטרכי להיפרד ממנו אם הקשר לא יתפתח וימשיך. על כל הדברים האלה ( כולל מיצים ) אפשר להתמקד בטיפול, תפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים