השלכות פגיעה מינית בילדות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/07/2019 | 04:54 | מאת: אחת

שלום רציתי להתייעץ בקשר למשהו שקרה לי בילדות - מישהו שהיכרתי והיה מבוגר ממני במספר שנים נהג לבלות איתי ולשחק ותוך כדי היה נוגע באיבר המין שלי. בזמן שזה קרה זכור לי לי שהייתי נרתעת ומתרחקת ולא הבנתי למה הוא עושה את זה. אבל אני לא זוכרת שהרגשתי פגועה או מושפלת, יותר תחושה של תמיהה ובלבול. כיום אני לא זוכרת את זה כאירוע טראומטי והזיכרון לא מציף בי שום רגש. רציתי לדעת האם ייתכן שלמרות שאני לא מרגישה כך, יש השפעות סמויות מאז או שבאמת התגברתי על זה לבד? תודה

שלום רב האם את בזוגיות? האם את מקיימת יחסי מין או קיימת בעבר? האם יש בעיה או קושי ביחסי המין ובחיבור בין יחסי המין לאינטימיות רגשית? בתור ילדה ( בת כמה היית ) אולי לא הרגשת פגועה ומושפלת כי לא הבנת את הסיטואציה, ואולי התגברת על זה לבד. ( כמה זמן זה נמשך?) אם את לא בטוחה אם זה משפיע עלייך היום את יכולה להתיעץ עם מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

17/07/2019 | 00:44 | מאת: אחת

תודה על המענה כרגע אני לא בזוגיות אבל קיימתי יחסי מין והיתה לי חווייה טובה, למרות ששנים רבות חששתי ונרתעתי מקיום יחסים בגלל בושה בגוף שלי, סבלתי מהשמנה והפרעות אכילה וכתוצאה מכך מדימוי גוף שלילי מאוד וחוסר ביטחון. אבל אני לא חושבת שזה קשור לפגיעה. אני לא יודעת כמה זמן זה נמשך אבל זכור לי בבירור לפחות 2 סיטואציות שונות שזה קרה בהן, ולדעתי זה היה במשך תקופה של כמה חודשים לפחות.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים