חוסר תחושה בחדירה ללא שום הסבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/07/2019 | 17:56 | מאת: שירלי

היי ליאורה, יש לי בעיה. בשנה האחרונה אני בזוגיות עם בחור בגילי , מאוד פעילים מינית וגם מאוד נהנים. לאחר שמונה חודשים בקשר לפתע הפסקתי להרגיש את החדירה באותה הצורה שהייתי מרגיש. לא הייתה טראומה או חבלה . בחמישה חודשים האחרונים זה ניהיה מצב קבוע, שאני עם יצר מיני גבוה אבל לא נהנית מהחדירה פתאום. פעם הייתי מרגישה מאוד וגם עם הפרטנר הקודם לא הייתה את הבעיה הזו. מציינת שגם גודל האיבר של הבן זוג תקין לחלוטין ולכן לא מובן לי למה פתאום הפסקתי להנות מהחדירה. אשמח לשמוע מה דעתך ולהוסיף פרטים במידה וחסר משהו, תודה!

שלום שירלי תנסי לשים לב האם בזמן האחרון את פחות מרוכזת בתחושות ובהנאה בזמן חדירה? האם יש מתח בינך לבין חברך? האם את כועסת עליו ולא דיברתם על זה? חוסר תחושה יכול לנבוע מכך שבזמן חדירה את חושבת על משהו אחר

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים