שאלה על רחם ומתן שתו באופן תכוף.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/06/2019 | 11:59 | מאת: יעל

שלום ד"ר, אני בריאה ללא תרופות אין לי סכרת ולחץ דם תקין. בזמן האחרון יש לי תכיפות במתן שתן ממש כל רבע שעה.. גם בלילה אני קמה מהשינה בגלל זה כמה פעמים. רציתי רק לשאול אם יש קשר בין אברי המין הנשיים למתן תכיפות שתן? למשל במחזור גם יש יותר צורך להתפנות... תודה.

קשה לענות על השאלה ללא בדיקה שלך יכול להיות קשר אם יש צניחת רחם למשל או דלקת חיצונית בכל מקרה את צריכה לעשות בדיקת שתן לכללית ולתרבית ולפנות לבדיקת רופא נשים

25/06/2019 | 19:48 | מאת: יעל

היי, גילית מה הסיבה זה היה לפני מחזור ומסתבר שלפני מגרנה ( יש לי מגרנות לפני מחזור) כמו כן עייפות ממש קיצונית לפני המחזור. מצאתי שמגרנות גורמות לעייפות ושתן. בגדול אני לוקחת כדורים משככי כאב למגרנה כמו אופטלגין. אך כמובן שזה ךא מטפל בהטלת שתן מרובה ועיייפות מש קיצונית לפני מחזור ובמחזור. מה אפשר לעשות? הזה היה ממש קיצוני

קשה לי לתת לך תשובה באינטרנט ללא קבלת כל ההסטוריה הרפואית שלך פני לרופא משפחה והתיעצי איתו

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים