קושי מיני לאחר התקף לב

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/05/2019 | 14:57 | מאת: ספיר

זוג בשנות השישים לחיינו. בעלי עבר התקף קל לפני שנה ובסהכ מצבו הגופני טוב. עד ההתקף יחסי המין בינינו היו תקינים מכל הבחינות. מאז ההתקף אין לו זקפה ומאז יחסי המין מתנהלים ללא חדירה וזה נורא מתסכל אותי.בהתייעצות עם הקרדיולוג שלו ורופא מין הוצע לו להשתמש בכדורי ויאגרה. הוא בשום אופן לא מוכן ולכן ביום בהיר הוא הפתיע אותי עם דלידו. בלית ברירה ניסיתי אבל לא נהנית מזה בכלל ומרגישה שגוף זר בתוכי וזה מפריע לי ביחסין המין. לגבי בעלי מבחינתו מספיק שאני משפשת את הראש של איבר המין עם הלשון וככה הוא מגיע לסיפוק ושפיכה. הוא מוכן לעשות למעני הכל כולל מציצות לדגדגן ומשחקי לשון רק אין לו זקפה ולכן אין חדירה. מה האפשרויות מבחינתי למלא את החוסר שלי בחדירה ללא אביזרים מלאכותיים. אני מרגישה חוסר ענק ללא חדירה. זקוקה מאוד מאוד לסיטואציה הזו. אין לי רצון לשכב עם גבר זר אבל מדי פעם עולה לי במחשבה לסטוץ. אני יודעת שאם פעם אחת אשכב עם גבר אחר לא אוכל להשתחרר מזה. אני מכירה את עצמי.אני לא רוצה להגיע לזה אבל... מה ניתן לעשות?

התופעה ידועה של ירידה בתפקוד המיני לאחר ארוע לבבי. בדרך כלל קשור ללחץ ולסטרס סביב הארוע, אם הירידה היתה פתאומית. ולא בגלל בעיה תפקודית. כדורים אכן יכולים לעזור אבל בעלך לא מוכן לקחת את מתארת מצוקה גדולה סביב הנושא המיני והחדירה ולכן ממליצה לך ולבעלך לפנות לטיפול מיני זוגי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים