בעיה ביצירת קשר אינטימי מתנצלת על האורך

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/03/2019 | 18:49 | מאת: פ

שלום מרים, יש אינטימת גופנית ויש רגשית. האם האחת יכולה להתקיים ללא השנייה? כלומר אנשים שאין להם בעיה עם קיום יחסי מין וחרדות אך יש להם בעיה באינטימיות רגשית.ה ביצרת קשרים בגלל חוסר אמון, פחדים פחדי נטישה. לעומת אנשים שאין להם בעיה בקשר חברי רגשי אבל יש להם בעיה בקשר מיני ולכן הם לא בזוגיות? שאלה נוספת:איך אפשר ליצור קשר לאט?אף פעם לא נתנו לי את הצאנס כולל בחורים שלא מצאו חן בעיני... אבל אם הייתי יוצאת איתם עוד אז אולי כן הייתה קרבה גופנית לאו דווקא לשכב אבל משהו... אני מרגישה שישר כשאני נותנת את הטלפון שלי ונפגשת לדיטיים הם ישר מתלהבים , חרמנים להוטים ישר נגיעות כולל חיבוק נשיקה כמובן שאני לא מסוגלת כי זה לא טבעי לי בכלל ואז נוצר משבר. אני מרגישה כמו אולטימטום. ואני מבינה שזה לא פגישת עסקים אבל למה זה לא אמיתי? ה מבלבל אותי מלחיץ אותי מכניס לחרדות זה נראה לי שרק מין מעניין אותם למרות ששוב גם אני שולטת בקשר אבל זה כל כך דבילי לצאת עם מישהו ישר שולח ידיים ומנסה לנשק על הדייט מבלי שיהיה איזה חיבור. הרבה זמן האשמתי את עצמי עד שהבנתי שלא בטוח שיש לי בעיה כי עובדה שי מומנטום ויש רגש אז אני כן מרגישה רצון לקרבה. יכול להיות שלא הייתה לי הזדמנות מעולם להכיר משהו אחר? כי אצלי זה שוב ושוב ואז או שהם חותכים כזה על הדייט הראשו או שממשיכים עם ההתנהגות שלהם בפעמים הבאות ואז אני מעיפה אותם כי אני לא שם.. סורי. אציין שאצלי ההתנהגות משפיעה על האמון שלי על הנינוחות שלי, שאני יכולה לסמוך, ועל רצון גם לקרבה מינית שאין לי את זה אני מנותקת לגמריי וחרדה. אני דיי מיואשת שלא מצאתי זוגיות ואח"כ נאטמתי לגמריי מבלי רצון יותר לנסות ואזנפגשתי עם מישהו בן 43 שאני מכירה מהעבר והטא פשוט התנפל עליי במפגש ואני הדפתי אותו ואיכשהו יצאתי מהפאב והלכתי הביתה. הגוף שלי כבר לא מסוגל. מבחינתו הוא ניסה למחרת לקבוע דייט ואני כבר הייתי לחוצה. אגב דווקא בגלל שהכרתי אותו כשנפגשתי לא ראיתי בזה דייט אלא מפגש חברי ולא רומנטי. כך או כך אני לא מוכנה שמישהו ינסה לדחוף את השפתים שלו על שלי (לא נשיקת דודה) רק כשהתיישבנו. ולא מוכנה שידברו על החזה שלי או כל דבר מיני. זה מקומם אותי. תודה

שלום לך, בודאי שאת לא מוכנה שמישהו יגע בך בדרך ובעיתוי שלא מתאימים לך. בדרך שאת מספרת על עצמך נראה שאת לא מספיק אסרטיבית ולא מספיק סומכת על עצמך להוביל את התהליכים האלה בקצב שלך. יכול להיות שאת לחוצה וחרדה ונסגרת, את אמורה להיות מודעת שאת והדייט 2 בני אדם שונים, זה בסדר גמור שאתם עם רצונות שונים וצרכים שונים, אבל כדי לבנות קשר צריך הרבה תקשורת מילולית ולא מילולית. לגבי השאלה על אינטימיות התשובה היא כן- יש אנשים שקשה להם יותר עם אינטימיות רגשית, יש כאלה שקשה להם יותר עם אינטימיות מינית, רוב האנשים רוצים שילוב של שניהם. כדאי שתפני לטיפול למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

07/03/2019 | 18:40 | מאת: פ

תודה. אז כנראה שהם לא בקטע של לבנות קשר..וזה בסדר כי גם כך את רובם אני לא מכירה. פשוט חשבתי שכבר ככה כולם ומשהו לא בסדר איתי. לצערי, אין לי הזדמנויות שיתחילו איתי בחורים שאני מכירה מבעוד מועד כמו עבודה לימודים..וגם אם יש הם תפוסים ומאוד מחבבים אותי והם רק ידידים.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים