שאלה בנושא גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

03/03/2019 | 14:51 | מאת: לינוי

לקחתי גלולות במשך כמעט שנתיים או אפילו יותר ולאחרונה קראתי הרבה כתבות של בחורות שכמעט מתו עקב נטילת גלולות . הקריש דם עלה להן למוח או משהו כזה , והרופא נשים לא עושה את הבדיקות האלו .. רציתי לדעת מה את אומרת בקשר לעניין הזה ?

גלולות הן אמצעי מניעה יעילים ויחסית עם מעט מאוד תופעות לואי אין סיבה לעשות בדיקות לקרישיות יתר אם אין סיפור משפחתי מחשיד הסיכון הוא בעיקר בשנה הראשונה ולאחר שנה הסבירות יורדת משמעותית לפתח סיבוכים כאלה ולכן אם את פעילה מינית הייתי מציעה לך להמשיך עם הגלולות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים