"אי מימוש הנישואים "

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

26/02/2019 | 12:38 | מאת: דניאל

היי, שמי דניאל אני בת 21 וכבר נשואה שנה אנחנו חיים מאד טוב ואוהבים מאד, בן הזוג שלי הוא חבר הנפש הכי טוב אבל במיטה יש שני דברים שמאוד מאוד מציקים לי ואני לא יודעת מה לעשות -הסקס שלנו כמעט אף פעם לא כולל חדירה כי בן זוגי טוען שהחדירה קשה לו ברמה הפיזית ,טכנית (יכול להיות שזה קשור לעודף משקל שלו?) וזה מתסכל אותי ברמות כי אני כן אוהבת להיות איתו וכן נמשכת וגם מרגיש לי במהלך הסקס כאילו רק אני ה"יוזמת" -לא את הסקס עצמו, אבל את המגע בכל הגוף - אני בתוכי מרגישה כל הזמן צורך לענג אותו "ולעשות לו את זה"וממנו אני גם מצפה (בלי קשר לחדירה שישקיע במגע וכ'ו .אני אציין שכבר העליתי את הנושא בפניו בקושי רב ודווקא היה נראה שהוא מודע מעט לתסכול שלי אבל בסוף לא השתפר שום דבר וממש לא בא לי עוד פעם להעלות את הנושא אני ממש מרגישה שאני מתחננת מולו למשהו בסיסי ביותר ולא כאילו זה לא מספיק בוער כפי שזה מובן ממנו הוא מרוצה מחיי המין שלנו...אובדת עיצות ממש אשמח לתגובה בעניין ותודה על הפורום.

הי דניאל מבינה את התסכול שלך נראה לי שאת ובן זוגך צריכים לפנות לטיפול מיני זוגי, שבו יבדקו בנפרד את בן הזוג מה הקשיים בחדירה, יפנו להערכה רפואית אם צריך ויעזרו לכם לקיים יחסי מין שישביעו רצון את שניכם לפעמים כשנמצאים בתוך ממערכת זוגית קשה לשנות את המצב וצריך "מתווך" מיומן שיכוון אותכם איך לעשות את השינוי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים