כאבים לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

12/02/2019 | 22:20 | מאת: ירדן

יש לי בן זוג כבר 3 שנים ואני נוטלת גלולות מאז שהתחלנו לצאת, התחלתי עם מינס ועברתי ליאז פלוס בצבא. לעיתים אחרי הסקס יש לי תחושת צריבה בפתח הנרתיק (שלא לדבר על היובש הנרתיקי התמידי מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין) תחושה שמונעת ממני לקיים שוב פעם באותו יום או יום למחרת יחסי מין. דבר נוסף, בכל פעם שהוא גומר בתוכי או שהזרע שלו נוגע לי בנרתיק יש לי כאבים וצריבה ולעיתים זה גורר דלקות בדרכי השתן. האם יש דרך לטפל בזה? ומהם הגורמים? האם את ממליצה להפסיק עם הגלולות?

בהחלט יש מקום לטפל בבעיה, דבר ראשון הפסיקי עם הגלולות ותראי אם יש פחות יובש וצריבה. במידה ולא תהיה הטבה פני לרופא מומחה לכאבים בקיום יחסי מין

20/02/2019 | 16:07 | מאת: ירדן

אני קצת מפחדת להפסיק עם הגלולות אני איתן המון זמן וגם מפחדת להיכנס להריון לא רצוי..האם יש עוד דרכים? ומה לגבי הכאב עם הזרע שלו יש לזה תשובה? זה חריג?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים