אשמח לדעתך המקצועית ולעזרה שלך1234567890

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/01/2019 | 15:15 | מאת: Maria

שלום ב5 שנים האחרונות כל פעם שאני בדכאון או מתוסכלת אני בורחת לסקס במקום להתמודד עם הבעיה,( זה אחרי שנתיים של מאניה דפרסיה הכוללת אישפוז) וזה מגיע לכך שכבר לא אכפת לי עם מי זה או כמה פעמיים זה (זה הפך מכמה פעמיים לחודש לכמה פעמיים בשבוע) אני לומדת פסיכולוגיה ודיברו איתנו על ניפומניה וזה היה נשמע דומה למה שקורה לי האם זה קשור?

שלום רב המילה נימפומניה היא שיפוטית כלפי נשים, גם לגברים וגם לנשים אפשר לדבר על התמכרות למין אם אין שליטה על הדחף לפעילות מינית מסוימת. לא בטוח שזה מה שקורה לך כי את מודעת לזה שאת בורחת למין כדי לברוח ממצב רוח מסוים, אז אולי יש לך שליטה על ההתנהגות הזו וברגע שהיא לא טובה לך את יכולה לטפל בזה. כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי כללי או למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם לשם אבחון וטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים