חוסר חשק מיני תמידי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

22/11/2018 | 13:54 | מאת: אדל

היי מרים, יכול להיות שאדם נולד כך? אני בתולה וכבר בת 30 ובעצם אחת הסיבות לבתוליות שאין לי חשק ומעולם לא רגשתי צורך. כלומר לא חרמנית לא צורך לאונן. אפילו יש לי בעיה בזוגיות בגלל זה כי הרי לא תתכן זוגיות ללא מין.. ואני מרגישה שאין לי כח לזה זה לא מעניין אותי ואפילו נשמע לי מטופש שאלה נוספת:האם יש הבדל בין תשוקה מינית לחשק או שזה אותו דבר? חשוב להדגיש שאני לא נמשכת לנשים

תשוקה וחשק הם בערך אותו דבר אם כי תשוקה היא תגובה חזקה יותר של חשק מציעה לך לפנות לטיפול סקסולוגי כדי לברר מדוע איך לך חשק, בדרך כלל הדבר קשור לחינוך לחרדות מחסומים ולעתים נדירות גם להפרעות הורמונליות

בהמשך לתשובה של דר אברמוב, בדרך כלל אדם לא נולד כך. החיבור למיניות ולארוטיות מגיל 0 קשור במגע וקשר רגשי עם ההורים, ובכל ההתפתחות הפיזית רגשית פסיכוסקסואךית במהלך החיים, וכן בהתנסויות שונות שחווים. יש קבוצה של אנשים שקוראים לעצמם א-מיניים ( יש פורום כזה ) וטוענים שנולדו כך, חלק גדול מהם כן מאונן. תפני למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לברור וטיפול מקיף

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים