שימוש במרחיבי נרתיק 6 סט

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/10/2018 | 22:04 | מאת: ליאת

שלום. הזמנתי מרחיבי נרתיק מהאינטרנט סט של 6.. איך משתמשים בזה? פשוט להכניס את זה או לתרגל את זה בדימוי של פין(להכניס ולהוציא)? כל כמה זמן צריך להחליף מרחיב ולעלות בהדרגה? תודה רבה.

שלום רב מה הסיבה שרכשת את המרחיבים? האם זה במסגרת טיפול מיני? קשה מאוד לטפל בוגיניסמוס או בכל תופעה אחרת עם מרחיבים לבד בלי לווי מקצועי. את המרחיבים מחדירים בלווי חומר סיכה על בסיס מים תוך כדי כווץ ושחרור שרירי פתח הנרתיק כדי להימנע מכאב. תפני למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

14/11/2018 | 22:25 | מאת: למרים

למרים, רק שתדעי ( אני מישהי אחרת לא כותבת השאלה ) שבעבר ניסיתי ללכת לטיפול מיני. לצורך העניין בתולה מפגש ראשון עוד לא הספקתי לספר על עצמי על הבעיה שלי חוץ מלומר את זה ואת גילי וכבר המטפלת שהיא גם פסיכולוגית. שאלה אם אני רוצה מרחיבים? והסתכלתי עליה בתמיהה ואז היא אמרה, עזבי. אני לא מבינה למה ישר דוחפים את זה למישהי.. היא רצתה להזמין לי למרות שבאמת אפשר לקנות לבד. מעבר לזה אם אדם בא לייעוץ הוא אכן לא מצפה שידחפו לו את זה כך סתם... לדעתי יש הרבה מטפלים לא מקצועיים בתחום הרגיש הזה.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים