פיגמנטציה באיבר המין ?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/09/2018 | 13:12 | מאת: שקטי

שלום לאחרונה גיליתי נקודה או פיגמנטציה חדשה,באזור השפתיים בפות,בצבע שחור קטן מחצי סנטימטר.הנקודה שטוחה ולא מגרדת אך יש גירוד קל סביב.בנוסף ישנם כאבים הדדיים כבר כחודשיים.האם עליי לחשוש או שמדובר בפיגמנטציה טבעית שבאה עם השנים.אני בת 40. אשמח לתשובה. תודה

16/09/2018 | 13:24 | מאת: שקטי

הכאבים הם בשדיים,לא הדדים כפי שנכתב,תיקון אוטומאטי

אין קשר בין כאבים בשדיים שנובעים משנויים הורמונליים כנראה לפיגמנטציה זו דורשת בדיקת רופא עור או גינקולוג מומחה שעושה וולווסקופיה בדיקת האזור בהגדלה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים