צריבה בפות וצריבה בשתן לאחר מגע מיני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/08/2018 | 19:08 | מאת: אנונימית

בת 29. נשואה כבר עשור לבת זוג. בתקופה האחרונה כל פעם שאנחנו במגע מיני. גם וגם בלי צעצועי מין. אני מרגישה צריבה בפות ומיד לאחר מכן מופיעים לי צריבה במתן שתן. ובאופן כללי. אני סובלת מדלקות חוזרות בשתן.מטופלת בציפרודקס. אך שוב כל פעם שאני ובת זוגי במגע מיני או אפילו לאחר אוננות .אני מרגישה צריבה בפות ואז מופיעים לי תסמינים של צריבה בשתן . אני לא ככ יודעת ממה הבעיה? למי עליי לפנות לגניקלוגית ?.לאורולוג? הנושא מאוד מביך.

צריבה בפות יכולה להיות מסיבות שונות, אלרגיה לחומר מסוים שאתןם משתמשות בו, דלקת עורית בפתח הנרתיק, חידק או פטריה מקומית, רגישות עצבית מסיבה כל שהי, בקיצור יכול להיות סיבות שונות ויש מקום דבר ראשון לפנות לרופא נשים לבדיקה. כשהעור בפתח הנרתיק צורב גם מעבר השתן בשופכה יעורר את תגובת הצריבה ולכן זה נראה לי יותר מתאים בשלב ראשון לפנות לגינקולוג

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים