סקס קשוח עם בן זוגי שייחיה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/07/2018 | 09:27 | מאת: סקס אחר

אהלן, לי ולבן זוגי יש סקס קשוח, אני מאד ניהנת מזה כי אנחנו לא עושים אהבה אלא אנחנו מזדיינים ופה כנראה הבעיה. בזמן הסקס בן זוגי משמיד אותי ואני ניהנת ורק רוצה עוד אבל אחרי אני מרגישה סוג של דלקת בדרכי השתן, נותנת שטן בתדירות גבוה, צורב לי ולפעמים גם מדממת. הייתי רוצה לדעת האם סקס כזה קשוח ואגרסיבי יכול לפגוע באיברים הפנימיים שלי? תודה מראש וסליחה על הצרפתית שלי, סקס אחר

כדאי ללכת לבדיקה גינקולוגית אחרי קיום יחסי המין ולברר מאין הדימוןם וכמו כן לעשות תרבית שתן לברור האם יש לך דלקות בשתן כתוצאה מיחסי המין סקס ממושך יכול לגרום לפציעה נרתיקית וחתכים ובהחלט יכול לגרום לדקלת נרתיקית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים