חמש עשרה חשש להריון עקב סקס ללא אמצעי מניעה ואיחור דרסטי במחזור

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/05/2018 | 21:37 | מאת: טל

שכבתי עם חבר שלי ללא קונדום. הוא גמר בחוץ ולכן לא חשדתי. לאחר שבוע שכבתי איתו שוב ולצערי שוב ללא קונדום. את המחזור האחרון שלי קיבלתי לפני חודש ושבוע (הוא בדרך כלל סדיר) ולאחר הסקס האחרון שלנו (לפני כמה שעות) היה דימום לפרק זמן קצר אך לא באותה הכמות של מחזור. אם היה דימום מה זה אומר? יכול להיות שאני בהיריון? הבנתי שאפשר לקנות פוסטינור רק בגיל 16 ואני רק בת 15. בנוסף לזה אני לא יכולה לשתף את הוריי. אשמח לעזרה

קודם כל לא כתבת כל כמצה זמן יש לך מחזור ברגיל, אם יש איחור במחזור כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול הריון. לגבי הדימום שהיה עכיוש אחרי יחסי המין יכול להיות שזה התחלת מחזור, בכל מקרה כדאי לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה לגבי פוסטינור נראה לי שיש מקום לקחת אם זה לא מחזור. את יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" יש שם יועצים שיעזרו לך מבחינת מניעת הריון וזה לא בתשלום

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים