גלולות והקדמת מחזורררר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

24/05/2018 | 22:21 | מאת: עמית

היי, אני נוסעת לחול בעוד כשבוע וחצי ונוטלת גלולות יאז מעל לשנתיים . ברוב המקרים אני מקבלת מחזור בגלולה הדמה האחרונה מה שאומר שאני אמורה לקבל מחזור באותו יום של הנסיעה. אני רוצה להקדים את המחזור. אני בגלולה מספר 19 מתוך 24, אמרו לי להפסיק עכשיו את הגלולות ושאקבל מחזור עוד 4 ימים. האם זה תקין? אפשרי לעשות את זה באופן חד פעמי? אם כן מתי אני אמורה להתחיל את החבילה החדשה? תודה!

הכי פשוט זה לצרף שתי חפיסות ולדלג על גלולות הדמה. אבל גם האופציה של להפסיק לפני הזמן תקינה. את נוטלת את 4 גלולות הדמה ואז מתחילה חפיסה חדשה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים