שינויים בהתנהגות של בעלי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/05/2018 | 15:17 | מאת: לודמילה

נשואים כבר 15 שנים. עד לאחרונה יחסי המין בינינו היו בצורה נינוחה ורגילה ללא דברים מיוחדים. לאחרונה בעלי נעשה פחות עדין עוד בשלב המזמוזים עד הגמירה. פשוט הוא סוחט לי את השדיים בצורה מאוד חזקה. נושך לי את הפטמות. כשהוא יורד לי מוצץ חזק את הדגדגן. כשאני גומרת בחדירה אני מבקשת שיפסיק כי זה לא טוב לי. ממש בכל המצבים. דברנו על הנושא הזה והוא לא מבין שזה לא נוח לי. התשובה שלו היא אם לא היה טוב לך לא היית גומרת. נכון שהוא מענג אותי ברמות אבל האי עדינות שלו כבר מציקה לי. בררתי איתו הוא לא צופה בסרטים פורנוגרפיים. מה את מציעה?

שלום רב לא ברור לי אם דיברתם בפתיחות על הנושא, למה הכוונה שהוא לא מבין, הוא לא צריך להבין, הוא צריך להאמין לך ולכבד את מה שאת מבקשת. את צריכה להגיד את זה בצורה יותר תקיפה, זה לא בהכרח קשור לפורנו אלא להתחשבות הדדית. אם זה לא יסתדר תפנו יחד למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים