לגבי הפעם הראשונה ובעיות באזור הנרתיק

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/05/2018 | 19:38 | מאת: דנה

שלום רב יש לי שאלה שאני עוד מתביישת לגביה אך אשמח לתשובה אני בת 21 לא מזמן חויתי סקס ראשון. היה בסדר גמור, לא כאב לי ולא כלום וגם אחרי האקט היה בסדר גמור. מסיבה כלשהי כנראה שזה לא יהיה שוב בקרוב ולכן בזמן האחרון החלטתי לענג את עצמי. הבעיה היא, שבעת החדרת הויברטור אני שמה לב לשריפה בהתחלה של הנרתיק, כשזה נכנס זה כבר לא כואב אבל מיד אחר-כך כשאני מסיימת יש לי מין כאב שריפה כזה, אני חייבת לשירותים והשתן שלי שורף. כל אלה לא היו בכלל בפעם הראשונה שלי ואני חוששת כי עשינו יחסי מין מוגנים ואני לא חושבת שזה דברים שקורים אחרי פעם ראשונה אחרת לכולם היה ככה. יכול להיות שזה בגלל זיהומים או משו כזה? יכול להיות שהחדרתי לעצמי פעם חפץ אבל אני לא יודעת אם זה מזה. אני מפחדת שהפעם הבא שלי תהיה מלווה בכאבים בכניסה או באקט עצמו וגם אחרי זה יכאב לי וישרוף בשתן. אני חושבת שאולי אני פשוט בלחץ ולא משוחררת, או לא רטובה מספיק , או פשוט לא מרחיבה את עצמי לפני (כשהיתי איתו הוא הרחיב אותי להכניס לי אצבעות) אני לא יודעת מה הבעיה בדיוק ולא מצליחה לשים עליה אצבע..אני אשמח לייעוץ ממך,תודה

הפעם הראשונה לא שרפה וולא כאבה כי היית מגורה ורטובה. כשאת החדרת את הויברטור אני חושבת שלא דאגת לסיכוך מספיק לפני החדרת הויברטור ולכן היתה תחושת שריפה.גם לפני וגם אחרי בפעם הבאה שתנסי להשתמש בויברטור הוסיפי ג'ל סיכוך או שמן כמו שמן שקדים כדי שההחדרה תהיה יותר קלה.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים