בעיה לדוקטור ליאורה אשמח למענה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/04/2018 | 13:07 | מאת: ליאל

אני מתקלחת ושוטפת טוב את איבר המין אבל תמיד יש ריח .. בגלל זה אני מתביישת שחבר שלי ירד לי , מה עושים?

הפרשות נרתיקיות עם ריח קל יכולות להיות תקינות לחלוטין . הרבה פעמים ריח תלוי בחומציות או בסיסיות של הנרתיק לעתים קשור לתזונה לעתים קשור להורמונים אם נוטלים גלולות או בשלבים שונים של המחזור. אבל במידה והריח ממש חריף כדאי לעשות תרבית נרתיקיות על ידי רופא נשים בקופח כי יש חיידקים מאוד אופיניים שגורמים לריח רע מהנרתיק ואז הטיפול הוא אנטיביוטי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים