פוליפ בחלל הרחם וניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/04/2018 | 18:09 | מאת: פוחדת

שלום ד"ר, יש לי פוליפ בחלל הרחם. כשניגשתי למרפאה עשו לי אולטרסאונד עקב דימום מסיבי. כאמור רצו שאעשה היסטרוסקופיה אך פחדתי מזה. אין לי דימום בין מחזורי. אני פוחדת לבצע ניתוח מצד שני יש סכנה שיש פוליפ. מה ידוע לך בנושא? האם הרוב עוברות ניתוח ואח"כ אין בעיות ברחם כמו צלקת כניסה להריון? מה הסיכוי בכלל שזה יהפוך לסרטני?- הבנתי שרק 5% והאם כדאי לגשת לבי"ח ולהוריד או שצריך לבחור רופא שממליצים עליו? אני ממש מתקשה להחליט

חסר נתונים עליך כמו בת כמה את.. אם את מעונינת להכנס להריון בהחלט כדאי להוציא את הפוליפ כי הוא יפריע להשתרשות הביצית המופרית. ההחלטה איפה לעשות זאת היא שלך. יש בבתי חולים רופאים מצוינים שמיומנים בפרוצדורה הזו אבל אם את רוצה לבחור לך את הרופא המומלץ תפני באופן פרטי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים