מחשבות טורדניות בזמן סקס

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/03/2018 | 13:26 | מאת: נירה

שלום רב. נשואה 5 שנים, אוהבת את בעלי ונמשכת אליו למרות שיש משקעים וכו' אבל.... בזמן הסקס עולות לי מחשבות מטרידות אני ממש סובלת. אני לא נהנית מהמגע ומחכה רק לסיום. אני לא יכולה שהוא נוגע לי בחזה. אני משתדלת לא להיות קפואה אבל אני ממש לא נהנית. בעבר יש לי הרבה "טראומות" מהתנהגות מינית מופרזת שהיתה לי בשנות הרווקות והתחושות שעלו לי מזה (חוסר בטחון עצמי, זולות וכו'). בעבר, נהניתי מאוד מסקס. רק עם בעלי זה עולה לי כך. איך אני יכולה לשנות את המצב?

שלום לך אם את חושבת שהמשקעים שיש לך עם בעלך דורשים ברור מעמיק יותר או שאת יכולה להנות מהקשר הזוגי והמיני איתו ולעבור הלאה? האם באופן כללי את סובלת ממחשבות טורדניות? בכל מקרה אנחנו מטפלים בבעיות כאלה כל זמן, לפי הצורך בטיפול זוגי מעמיק יותר ולפי הצורך בתרגול ניהול המחשבות כך שלא מתמסרים אליהן כשהן הרסניות. תפנו יחד לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט״ם, למטפל עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים