חוסר חשק מיני לאחר לידה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/12/2017 | 19:44 | מאת: אמא

ילדתי לפני כארבעה חודשים. מבחינה פיזית הכל תקין. אולם איננו מצליחים לקיים יחסים בשל כאבים בזמן ניסיון חדירה ובהעדר חשק מיני שלי. לפני הלידה קיימנו יחסי מין באופן תדיר והייתי בן אדם מיני מאוד. הבנתי שישנו קשר להנקה. אשמח לדעת האם יש תרופה? ולאיזה רופא פונים לעזרה? תודה

בקר טוב דבר ראשון את צריכה לפנות לרופא נשים לבדיקה במידה והכל תקין פני לרופא נשים שהוא גם סקסולוג יכול להיות הורמונלי, יכול להיות התפרצות של וסטיבוליטיס, יכול להיות כתגובה של כווץ וחרדה מהכאב, ויכול להיות רפוי איטי של תפרים אם היו

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים