פחד מכמות הכדורים ששתיתי.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/10/2017 | 20:28 | מאת: ליאת

הי ליאורה. לפני כ3 חודשים נכנסתי להריון מחבר שלי, עשיתי הפלה באמצעות כדורים.. נתנו לי לשתות 2 כדורים ועןד 1 משכך כאבים ואחרי יומיים שוב חזרתי ושתיתי עוד שלושה כדורים. לפני כחודש שכבנו שוב והוא גמר בחוץ אבל בכל זאת פחדתי אז שתיתי פוסטינור,ולפני כמה ימים שוב זה קרה ושתיתי פוסטינור.... לפני כשנה וחצי זכור לי גם שלקחתי פוסטינןר,אני יודעת שזה לא אמצעי מניעה ולא אקח את זה יותר.. אלך למרפאה לקחת מרשם לגלולות, רציתי לדעת רק אם חס וחלילה כל הכדורים ששתיתי בהפלה כולל הפוסטינור... אם זה יכול להזיק לי חלילה להכנס להריון בעתיד?

לא אמור להיות בעיה עם הריונות עתידיים מבחינת פוסטינור לגבי ההפלה שעברת האם עשית אולטראסאונד אחרי לראות שהרחם התנקה במלואו? ובהחלט את צריכה להתחיל גלולות או אמצעי מניעה מסודרים אחרים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים