ירידה בחשק המיני ושינוי גלולות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

11/10/2017 | 21:31 | מאת: תמר

האמת שאני מרגישה תסכול נורא גדול ולכן חשוב לי לקבל פידבק מבחוץ. אני בזוגיות מדהימה ואני בן זוגי בעלי חיי מין פעילים וטובים. אבל כבר כמעט שלושה חודשים אני סובלת מיובש קל, פטריות וירידה דרסטית בחשק מיני. אני נמשכת לבן הזוג שלי מאוד ומרגישה תסכול מטורף כי אני לא מרגישה שום תחושת תשוקה בתוכי. אני צורכת כבר למעלה משנתיים גלולות מיקרודיול, וראיתי שאחת מהתופעות לוואי השכיחות זה ירידה בחשק המיני. האם החלפת גלולות תוכל לפתור את המצב שלי? הגינקולוג שלי נתן לי גלולות זו אלי ואני לא שמעתי עליהן מעולם

זואלי הן גלולות חדשות עם פחות הורמונים אבל לפני שמאשימים את הגלולות בירידה בחשק צריך תמיד לבדוק סיבות אחרות עשי הערכה הורמונלית על ידי רופא משפחה לשלול בעיות אנדוקריניות. הכי טוב להפסיק גלולות לחודשיים ולראות אם זה באמת הסיבה לירידה בחשק ואם כן אז עיברי לזואלי ואם לא והבדיקות תקינות פני לההערכה סקסולוגית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים