כאבים ביחסי מין וניסיון להכנס להריון

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/08/2017 | 22:11 | מאת: שאלה

הייתי רוצה להתייעץ לגבי בעיה שמאוד מפריע לה. אני סובלת מכאבים בקיום יחסי מין כבר 8 שנים(האבחנה-וסטיבוליטיס\VULVODYNIA ), כל התקופה הזאת הייתי לוקחת גלולות(קודם פמינט ואז זואילי). הייתי אצל מס רופאים אף אחד לא התייחס מספיק ברצינות לבעיה (צרה מדי\ יעבור עם השנים\ לנסות חומר סיכה\ משחה מאלחשת..). לפני כחודשיים אני ובן זוגי החלטנו להפסיק עם אמצעי מניעה על מנת לתכננן הריון. במהלך החודש הראשון לאחר הפסקת נטילת גלולות- הכל היה מעולה, לא הרגשתי כאבים בכלל גם החשק המיני חזר. הרופא נשים נתן לי פרימולוט נור (על מנת שיגיע המחזור, המחזור לא סדיר עוד מלפני הגלולות ). לאחר ה5 ימים של נטילת הכדורים שוב חזרו הכאבים האיומים ביחסי מין.. התחלתי טיפול של איקאקלומין 2 כדורים ביום 5 ימים, הכאבים לא פוסקים וזה מדכא.וזאת בדיוק התקופה שצריך לנסות כל יום על מנת להיקלט וזה קשה- אפילו בן זוגי טוען שהוא מרגיש משהו מוזר בפנים בעת חדירה .בנוסף לכך התחלתי להרגיש תופעת לוואי מוזרה -ירידה בהטלת שתן (מין הרגשה שאני לא יכולה לרוקן את השלפוחית עד הסוף גם אם אני לוחצת עליה ממש ). אשמח לעזרה או המלצה בנושא.

יש הרבה טיפולים לוסטיבוליטיס וחבל שלא נסית לטפל משמעותית עד כה, אבל לגופו של ענין לא ברור לי למה יש החמרה בכאבים ולדעתי צריך לעבור בדיקה רפואית אצל מומחה לבעית כאב

15/08/2017 | 08:56 | מאת: טיפול בכאב

תודה רבה לך התייחסותך, אך דבר אחד אני לא מבינה,מייד עם הספקת לקיחת גלולות הכאבים הפסיקו לגמרי לחודש שלם!( זה אומר שאען צורך בכל הפזיותרפיות וטיפולים וכו, לר כך?) ואז כשהתחלתי לקחת פרימולוט ואיקאקלומין הכל חזר.. השאלה אם הגוף יתנקה מתישהו מהכדורים האלה?או מה עלי לעשות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים