שטוחית ונמאס לי שדוחים אותי על הסף

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/08/2017 | 21:41 | מאת: לינור 27

היי, למה כולם עסוקים סביב נושא החזה? מאז בי"ס יסודי לא הייתי מפותחת לעומת שאר בנות כולן קילו ווסת ואני לא רקבתיכון וכנ"ל כל שאר סימני ההתפתחות. זה גרם לי מבוכה שלא היה לי חזה והיו צוחקים עליי ובלי שום קשר הרגשתי שזה לא תקין. מאוד שמים אצלי את הדגש על זה וזה גרם לי לתסכולים והתחבאות נניח בים. למה לבחורים זה כזה חשוב? למה יש להם הערות על כך ולמה זה מפריע להם או שלא רוצים אותך בגלל שאני ככה? תתפלאי אבל גם בנות מעירות אפילו בתואר הראשון שלי. זה גרם לי לשנאה עצמית אני מוכרחה לציין שאין לי מידה לחזייה כי פשוט אין שם כלום אז אני רק שמה מרופדת כדי שיעזבו אותי בשקט. זה גם מפריע לי בביגוד וגם עם בחורים כי זה כאילו יש אבל אין כלום . וכן יש להם הערות וטענות. בגלל זה אין לי זוגיות כי נמאס לי לשמוע הערות על זה. מצד בחורים. כאילו לא מרוצים בעצם ניתן לומר שכל הדימוי הגופני שלי נמוך ובטח ובטח הנשיות והמיניות שלי ליד בחור. מה ניתן לעשות? חוץ מטיפול פסיכולוגי

שלום לך למה חוץ מטיפול פסיכולוגי? את מעלה בעיה רגשית מובנת שקשורה עם קבלת הגוף ואהבת הגוף אמו שהוא, על רקע התנהגות מחפירה משפילה ומעליבה של בחורים מסוימים, ומה שיכול לעזור לך הכי הרבה זה יעוץ/ תמיכה מאיש מקצוע מתחום עבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית. כל אחת נולדת עם גנים שונים וגוף שונה, לפעמים יש בחברה שלנו סטנדרדים אכזריים של יופי( כמו רזון על גבול אנורקסיה). את צריכה לקבל תמיכה נפשית כדי להתעלם מההערות ומהפרסומות ולאהוב את מה שיש לך. האם את חושבת שיש סיבות נוספות שאת נמנעת מקשר עם גברים? תפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים