מניעת מחזור עם התקן נחושת

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/07/2017 | 13:33 | מאת: יהודית

שלום ד"ר ליאורה, אני בת 26, עם התקן לא הורמונלי, שומרת טהרה, מעוניינת לצאת באוגוסט לחופש- ויוצא לי שאמורה לקבל בתאריכים שאני רוצה לצאת לחופש, האם יש אפשרות להקדים מחזור? (עדיף לי)- (יש לי זמן כי מקבלת כל 40+ יום או לאחר מחזור- אם אין אפשרות כלשהיא להקדים. שמעתי מכמה חברות שפרימולטנור עם התקן לא עשה להן טוב, אודה לעזרתך! על מה ממליצה?

הדררך היחידה לשנות מועד מחזור היא הורמונלית להקדים או לדחות עם פרימולוטנור לא רואה סיבה למה לא להשתמש בו עם התקן לא הורמונלי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים