וסטבוליטיס וואוולדניה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

12/06/2017 | 14:10 | מאת: שואלת

אשמח לדעת איך מאבחנים או לסירוגין שוללים את האבחנה? האם כשמדובר רק בצריבה והפרדה אך התרביות נקיות יכול להתפתח וסטבוליטיס גם?

האבחנה של וולוודיניה ווסטיבוליטיס נעשית בבדיקה גינקולוגית. בוולוודיניה יש תחושת כאב באבר המין ללא סיבה הנראית לעין ולא קשורה בהכרח למגע וסטיבוליטיס זה תת קבוצה של וולוודיניה שבה יש רגישות באזור מבוא הנרתיק שבאה לידי בטוי בזמן מגע באזור.האבחנה היא קלינית בבדיקה. הסיבות יכולות להיות שונות. לא חייבות להיות סיבות דלקתיות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים