אי התאמה מינית-פער באיברי המין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/06/2017 | 18:22 | מאת: מירב

שלום רב , יש לי ולבן זוגי בעיה של אי התאמה, לדעתי איבר מינו ממוצע ואני רחבה מעל הממוצע כתוצאה מכך שנינו מרגישים את החדירה במדיה מועטה זה מתסכל אותנו ופוגע לנו במערכת יחסים . איך ניתן לגשר על הפער? *יש לציין שאני צעירה (30) לפני לידות .

אישה לפני לידה אין שום סיבה שבעולם שיהיה לה נרתיק רחב. יכול להיות שיש לך חולשת שרירי רצפת אגן בדקי בעיה זו אצל רופא נשים במידה וזו אכן הבעיה בקשי הפניה לפיזיותפריה של רצפת אגן

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים