קושי בקיום יחסי מין מלאים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/05/2017 | 20:20 | מאת: א'

שלום רב ד"ר ליאורה אברמוב שמי א' בת 34, נשואה כמעט 4 שנים ללא יכולת לקיים יחסי מין מלאים. בשל החרדה הזאת מעולם לא נבדקתי בדיקה וגינלית אלא תמיד התעקשתי להבדק אבדומלית. לפני מס' חודשים הייתי שוב אצל רופא נשים שפשוט לא ויתר לי ובדק אותי בדיקה וגנילית פעם ראשונה! להפתעתי הרבה הרופא גילה שאני בתולה ולכן לא מצליחה להרות. לפני כחודש עברתי ניתוחון לפתיחת קרום הבתולים שהסתבר שהיה עבה. למרות זאת הבעיה לא נפתרה ואני עדיין מאוד חוששת ולא מאפשרת לבעלי לחדור למרות שאני מבינה שהחדירה לא אמורה לכאוב יותר מאחר וקרום הבתולין נפתח. ניסינו בעבר לטפל בבעיה אצל סקסולוגית אך לצערי זה לא עזר ופשוט הפסקתי לאחר 3-4 פגישות את הטיפול. אציין רק שבהיותי נערה מתבגרת המסר שקיבלתי מחברות שיחסי מין הם עניין שכואב מאוד ולכן נמנעתי מהם תמיד כשהייתי במערכות יחסים. מה עלי לעשות כדי לפתור את בעיית הוגינזמוס הקשה הזאת? תודה מראש

08/05/2017 | 22:19 | מאת: ב'

היי לך, אשמח אם תעזרי לי שאלה האם הניתוח הזה כואב? אם את יכולה לספר לי קצת על הפרוצידורה הרדמה, כאבים חזרה לשיגרה..וכו' אשמח. שנית איפה עושים את זה האם בפרטי או קופ"ח ומהי העלות? לגבייך, נראה לי שיש לנו קצת מהמשותף. רק שאת נשואה ואצלי הם דיי בורחים אז ראשית אני מברכת אותך שמצאת מישהו עם סבלנות וקשוב. ושנית.. את סובלת מחרדה שהיא נובעת כמו שכתבת שחונכת שזה "כואב" ושנית אני מניחה שגם ניסית ובגלל הבעיה הפיסית באמת כאב ולא הצלחת מה שגם הוסיף לחרדה וללחץ. אז הבעיה נפתרה ובאמת עלייך לנסות שוב לקיים יחסים ולהיות נינוחה וכל פעם קצת.. יש טיפול ע"י מכשיר שנקרא דיאלטור ובא בגדלים שונים שאותו מחדירים לנרתיק וכך מתרגלים. לי הציעו את זה אבל לא רציתי כי אני עדיין בתולה וזה נראה לי מפגר ככה לנסות. עד שהקרום יתרחב ויתבתק. המטרה שלו כמובן לא רק לבתק את הקרום אלא לתרגל איבר זכרי אפשר עם אימון של סקסולוגית. לדעתי אם תפני שוב לסקסולוגית הטיפול יותר יצליח כי את אחרי הניתוח. ועוד פתרון זה להתחיל לאונן באופן עצמי או בעזרת בנ"ז. בהצלחה

09/05/2017 | 00:27 | מאת: א'

היי הניתוח לא כאב משום שהוא מתבצע בהרדמה כללית בביה"ח והעלות אם יש לך מושלם פלטינום היא 33 שקלים בלבד. מדובר באשפוז יום שלאחר מס' שעות משתחררים הביתה. לגבי המאמנים רכשתי אותם אך לא ממש התמדתי בשימוש בהם...

בעית וגיניזמוס צריכה להפתר על ידי טיפול סקסולוגי או טיפול בפיזיותרפיה רצפת אגן אין קיצורי דרך לצערי להפסיק לאחר 4 מפגשים אומר שלא נתת צאנס בכלל לטיפול ולא אמור להיות שיפור אחרי מספר כל כך מועט של מפגשים טיפול לוקח זמן לפחות 3 חודשים וההתקדמות תהיה תלויה אך ורק בך ביכולת לעשות שינוי ולהתמודד עם הבעיה ממליצה לך לחזור לטיפול מיני או לחילופין לפנות חלפיזיוצתפריה של רצפת אגן

09/05/2017 | 12:24 | מאת: א'

שלום ד"ר ליאורה בהמשך לשאלתי יש לי בבית מרחיבים לנרתיק האם שווה לנסות עבודה עצמית או שעדיין רצוי לטפל באמצעות פיזיותרפיה של רצפת האגן? תודה מראש

יהיה הרבה יותר יעיל אם תשלבי בין השניים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים