התעלמות מבחור עצבות קושי בלהמשיך הלאה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

11/04/2017 | 07:57 | מאת: עצובה 33

שלום אני פעם ראשונה כאן בפורום הכרתי בחור לפני שנתיים שהוא היה כאן בחופשה הוא מתגורר כבר 14 שנים באל איי כל פעם שהייתי נוסעת היינו נפגשים הייתי אצלו לפני ארבעה חודשים היה מדהים הייתי אצלו כמעט חודשיים היה חיבור טוב מצחיק סקס טוב חוויה אני פיתחתי קצת רגשות ושאמרתי לו הוא התרחק מיליון צעדים נתן תחושה נוראית כאילו עשיתי משהו רע או כאילו ציפיתי ממנו למשהו אני בגדול יודעת שאני יותר חברה טובה שלו ושהוא כבר במקום אחר ומה שהתאים שהייתי אצלו לא מתאים עכשיו פשוט התגובה שלו שברה אותי הוא התנהג אלי ביומיים האחרונים שהייתי שם בהתעלמות מוחלטת ואפילו נפגש עם מישהי. עכשיו עקרונית יכול נכון אנחנו לא חברים ולא חייב לי כלום בכל מקרה שחזרתי לארץ ניסיתי לשלוח לו פעמיים הודעה כי אני שונאת להיות בכסאח עם אנשים זה מקשה עלי להתקדם וקיבלתי התעלמות מוחלטת כמובן שזה ריסק אותי וישר רציתי לכתוב לו מה הבעיה שלו לענות. אבל לא עשיתי זאת אשמח לעצות להתמודדות עם הכעס עם העצב תודה מראש אשמח לתשובה מקצועית

שלום לך אל תתני למישהו אחר כל כך הרבה כח עלייך - אל תנסי לשנות אותו אלא תקבלי את זה שהוא לא מעונין בך או בכלל באינטימיות ומחויבות ודוקא כשכף ויש קרבה הוא מתרחק,את צריכה לשמור על עצמך ולהיות עם מישהו שרוצה להיות איתך. בכל מקרה קשר עם מישהו שחי בחול הוא מאוד מורכב. כדאי שתפני לטיפול כדי לקבל תמיכה במשבר הזה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים