למרים ברנר בתוליות מאוחרת מפחד

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/03/2017 | 20:00 | מאת: אחת

היי, אני יודעת שזה מצריך טיפול אבל מה שמונע ממני לגשת לטיפול זה בדיוק הקטע של חוסר החשק ולא חסר לי מין אז בעצם למה ללכת לטיפול? מצד שני זה פוגע בי כי אין לי קשר זוגי ושמתבגרים חיים עם בנ"ז והלבד קשה לי. כלומר חסר לי הקשר הרגשי ולא הגופני. תמיד הרתיעה אותי עצם המחשבה שאצטרך לתת למישהו זה מעין עול ואין קשר ללא מין בייחוד לא הבחורים שאני הכרתי שמאוד מיניים. לא מרגישה בנוח עירומה, לא רטובה לא חרמנית לא מפנטזת..

תיכנסי לפורום א-מיניים , יש גברים ונשים שמחפשים קשר זוגי רגשי ולא מיני. אם תרצי קשר אינטימי רגשי ומיני תצטרכי לעבור תהליך טיפולי, או לברר בטיפול מה את רוצה בהצלחה!

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים