איך לדעת אם הסקס טוב או רע?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/03/2017 | 23:14 | מאת: בת 19

אני לא הכי מנוסה בענייני הסקס,עדיין בהתחלה. יצאתי עם מישהו כמה חודשים והוא היה הראשון שלי,שכבנו כמה פעמים אבל בסוף סיימנו את הקשר ולא הספקתי להתנסות יותר מדי. כרגע חזר אל חיי מישהו מהעבר שהיינו בקשר פעם אבל לא שכבנו כי הייתי קטנה יותר ולא מוכנה, ועכשיו חזרנו לקשר ושכבנו השבוע פעם ראשונה שלנו ביחד. אני באמת לא יודעת איך לדעת אם הסקס טוב או רע,אם אני טובה ובמה אני צריכה להשתפר. איך אני יכולה לדעת לשפר את עצמי בסקס?איך לשגע אותו ולהיות הכי טובה בזה? אנחנו בינתיים רק בהתחלה של הקשר ולכן גם לא הכי מדברים על זה בפתיחות,אני מאמינה שאם נכניס את עניין הסקס כשגרה לקשר שלנו אז לאט לאט גם ניפתח יותר אחד עם השני! לוקח לו גם לגמור אחרי הרבה זמן ואני מפחדת שזה אולי בגללי למרות שהוא אמר שזה ככה עם כולן היה לו. בקיצור איך לשפר סקס? כן יש משחק מקדים,נשיקות והמון נגיעות ואז ברגע שאני כבר רטובה הוא מתחיל את החדירה. אבל איך להיות יותר פראית ולשגע אותו בזמן החדירה? אני עדיין לא בשלב של לשאול אןתו יותר מדי שאלות אז בבקשה אשמח אם תתנו לי עצות מה גברים אוהבים במיטה ומה נחשב עבורם סקס טוב ומדהים ואיזו אישה הם מחשיבים כלא משהו במיטה. אני יודעת שתגידו שכל גבר זה שונה אבל אשמח אם תתנו לי נקודת מבט כללית על גברים בסקס בכללי ואיך לעשות את הסקס כטוב מאוד.

שלום רב הכי חשוב להיות רגועה ולהנות, להיות פתוחה איתו בתקשורת מינית,כך שתכירו אחד את השני גם בתחום זה במשך הזמן. יש סיכוי שתקלקלי לעצמך בזה שאת כל כך עסוקה עם להיות מאהבת מצטיינת במקום ללמוד מהנסיון באופן הדרגתי. אם לוקח לו זמן לגמור אל תקחי את זה על עצמך, זה יכול להיות קשור במתח או חוסר ריכוז אצלו. לגבי כל השאלות שלך- ממליצה על הספר סקס עכשיו בהוצאת בבל

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים