אפשרות להיריון - משפיכה חיצונית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/03/2017 | 20:44 | מאת: משה

היי, חברתי בתולה. ותוך כדי קיום יחסי מין חיככנו את אברינו זה בזה ופלטתי זרע באזור איבר המין שלה. אם יש איזה שהוא סיכוי תאורטי שתיכנס להיריון?. היא שטפה את האזור אחר כך. אולי הכניסה כך זרע. אני מבין שהסיכוי הוא ממש ממש אפסי . אבל אני רוצה לדעת מאיש מקצוע שהוא אפסי כדי להרגע.....

יש אפשרות להיכנס כך להריון אם יש מגע בין נוזל הזרע לפתח הנרתיק. לזרע יש תנועתיות . תתקשרו לדלת פתוחה ליעוץ 03-5101511-2 ללא תשלום. אפשר לקבל פוסטינור בבית מרקחת, גלולה של היום אחרי,אבל זה רק אמצעי חרום ולא אמצעי מניעה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים