פחד מיצירת קשר וחוסר ניסיון עקב כך

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

27/02/2017 | 19:27 | מאת: מישהי

היי, שלום יש לי בעיה של פחד מיצירת קשר מלהיקשר בעבר כשהייתי ממש צעירה בת 18 הייתה ליאהבה ראשונה נכזבת וזה כלל דיכאון מעבר לזה שממש לי גם איתו זמן עד שנתתי אמון. תמיד הייתי בררנית תמיד לא הזיז לי שאין לי חבר זה נראה לי דבילי שצריכים להכיר לי מישהו או שמישהו ברחוב משום מקום ירצה להכיר אותי כי מן הזתם זהרק בגלל שהוא נמשך. ותמיד יש לי את הקטע הזה שאולי הם רוצים מין ורוצים לנצל אותי כלומר שמלכתחילה אין בכוונתם לרצות חברה או זוגיות. אני בעצם תמיד חיפשתי בעל ואז בעצם כל אחד שללתי כי זה לא מלומד וזה משעמם וכו' כלומר גם לא נהניתי מהיציאות להכיר. אבל הבעיה שלי היא הקרבה המהירה שלהם מה שבעיני זה בוז מוחלט ומעליב כאילו רוצים רק את גופי ולא מתעמקים במי שאני כאילו בודקים אם אני זורמת והתנועות גוף שלי או ההתנגדות לזה היא מאוד קיצונית. למעשה אני חושבת שרוב הבחורים כלל לא רצו אותי כי תמיד הזמינו הביתה או ישר ניסו לנשק ולא בסוף הערב וכו'.. עד שנמאס לי לצאת כיום אני מסתכלת על עצמי כחייזר שמעולם לא הייתה לו זוגיות ואת תגידי שהפסדתי אבל אני לא חושבת כך כי יש לי לב חלש קשה לי להיכנס למים ולהתמודד עם אכזבות מגע גופני וניתוק קשר בצורה חדה וכאלו... לא מבינה כל כך איך יש בנות שהכל חלק אצלהן.. גם יש לי בעיה שאם אהיה בקשר לא אדע מספיק אם זה זה לחתונה. ואולי כי אין לי ניסיון מספיק? מה עושים? איך מתגברים על הפחד שהופך לחרדה בעיקר בגלל המגע כי זה מבלבל אותי. כולן שוכבות גג אחרי חודש.. אני לא שם גם לא מבחינת התשוקה

שלום רב את משתפת בבעיה שמאוד כואבת לך , אפשר להבין את הקושי ההתלבטויות והתסכולים שלך. קשה מאוד לתת מענה לקושי והמנעות מאינטימיות בפורום,כדאי שתפני לטיפול למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם,אנחנו מטפלים בבעיות כאלה כל הזמן. או שתפני לכל טיפול פסיכולוגי. בטיפול אפשר להבין את שורש הבעיה ולתת לך כלים להתמודד

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים