איך אני יכולה להישאר מסופקת בזוגיות ארוכה?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

22/02/2017 | 11:28 | מאת: מפנטזת על גברים אחרים

היי! אני בת 26 ואני וארוסי ביחד כבר 3 שנים. אני אוהבת אותו מאוד, נהנת מחברתו ומהמגע שלו. הסקס שלנו טוב ואני כמעט תמיד מגיעה לפורקן. לאחרונה קלטתי את אחד מהגברים בעבודה מסתכל עליי בצורה אחרת, הוא אמר לי שאני יפה ושהוא נהנה להיות איתי. אני מוצאת את עצמי חושבת עליו הרבה, בצורה מינית. בנסיעת עבודה, מצאתי את עצמי מסתובבת איתו לבד בעיר. מחזיקים ידיים ומתחבקים זה הסעיר אותי, רציתי עוד! רמת התשוקה שעלתה בי הבהילה אותי והתערבבה עם רגש חזק של אשמה. זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, גם במערכות יחסים קודמות אחרי תקופה של בערך שנתיים וחצי התחלתי להרגיש שמיציתי ואני רוצה משהו חדש. אבל תמיד נשארתי באינטגריטי מול בן הזוג ומעולם לא בגדתי הפעם, אני לא רוצה להמשיך הלאה כל כך מהר. בן הזוג שלי חשוב לי מאוד. וגם יש לי הרגשה שאם אני לא אטפל בזה, אז בעוד שלוש שנים הרגשות האלה שוב יעלו.. השאלה היא האם יש פתרון לעניין? אני מצד אחד לא רוצה לאבד את הקשר המדהים שיש לי, ומצד שני לא רוצה לאבד את עצמי ולחיות בתסכול ובלי חופש

שלום רב את לא יכולה להיות גם בקשר משמעותי מונוגמי ארוך טוח( אלא אם כן את וארוסך מסכמים אחרת) וגם לשמור על חופש. כשיש מחויבות לקשר יש ויתור מרצון על אופציות אחרות לקשר זוגי אינטימי. באופן טבעי לפעמים מתאהבים או נמשכים לאחרים גם כשיש קשר זוגי ומיני טוב, אפשר להנות מזה בפנטזיה בפרטיות ולשים גבולות להתנהגות ולמימוש הפנטזיות כדי לא לפגוע בקשר ובבן הזוג. אם את מרגישה שזה דפוס וקשה לך עם מחויבות לאינטימיות רגשית ומינית,תפני לטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים