שאלה לגבי המשך בדיקה וטיפול

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/02/2017 | 15:50 | מאת: דנית

ד"ר אברמוב שלום, אני בת 25, לפני 3 שבועות היום לי כאבים חזקים במפרקי אגן ובטן תחתונה בעיקר במתיחה של האזור, נתנו ארקוקסיה ויש הטבה. קצת לפני כן התחילו לי דקירות באזור השלפוחית ושפתי הפות. הדקירות נמשכות שניות אחדות ובאופן לא קבוע [פעם בכמה ימים, בעיקר אחרי אוננות, אני לא פעילה מעבר לזה]. מצד אחד מעולם לא נבדקתי ואני מאוד חוששת מהבדיקה, מצד שני אני חוששת שיש משהו לא תקין ומפחדת שזה עלול להתפתח לבעיה רפואית חמורה. בדיקת שתן כללית הייתה תקינה ובבקטריולוגיה נמצאה צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים. האם נחוצות בדיקות המשך ואיזה? לעצתך אודה

כדאי להתיעץ עם רופא נשים אם הינך בתולה הייתי ממליצה לעשות אולטראסאונד בטני של אברי האגן

06/02/2017 | 19:16 | מאת: הרשי לי להוסיף

ברצוני להאיר את עינייך שבתולות לא עוברות בדיקה פולשנית בד"כ מדובר בבדיקות דם, אולטראסאונד בטני ( כמו לנשים בהריון). רצוי לגשת לרופאת נשים ולא גבר כי יש כאלו שהם אהבלים ומתייחסים בלעג על גבול הטרדה מינית לבתולות. מניסיון. אבל אל תחששי ללכת. מעבר לזה שאם בבקטריולוגיה נמצאה צמיחה אז כנראה שיש לך דלקת.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים